Blog

Συνταγές Χριστουγέννων με μακαρόνια Leonessa

December 11, 2012

Μακαρόνια με καρύδια και μανιτάρια

Οι προτάσεις της Ancom για την Χριστουγεννιάτικη προσφορά της Meat & Doria για τις Βαλβίδες EGR

Υλικά

500γρ. Μακαρόνια “Leonessa”

500γρ. Μανιτάρια

150γρ. Τριμμένη φρυγανιά

50γρ. Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο

40γρ Καρύδια

1 Σκελίδα σκόρδο

Μαϊντανό

Αλάτι και Πιπέρι

Εκτέλεση

Ζεστάνετε σε ένα τηγάνι 4 κουταλιές ελαιόλαδο και προσθέστε για λίγο την φρυγανιά, μέχρι να πάρει ένα ωραίο χρυσό χρώμα. Σε ένα ξεχωριστό τηγάνι τσιγαρίστε το σκόρδο και προσθέστε τα μανιτάρια κομμένα και αφήστε τα να μαγειρευτούν για 5 λεπτά. Μόλις είναι έτοιμα προσθέστε την φρυγανιά και τα κομμένα καρύδια, αφήστε να μαγειρευτούν όλα μαζί για 1 λεπτό και κατεβάστε τα από την φωτιά.

Βράστε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό και μόλις είναι έτοιμα και αφού τα στραγγίξετε προσθέστε τα στο τηγάνι με τα μανιτάρια, προσθέστε και κομμένο μαϊντανό και ανακατέψτε τα.

Σερβίρετε με λίγα ωμά καρύδια και μαϊντανό και φρεσκοτριμμένο πιππέρι.

Σύντομα περισσότερες Χριστουγεννιάτικες συνταγές…

Δείτε την Εορταστίκη προσφορά της Meat & Doria για τις Βαλβίδες EGR.